Geïnteresseerd in het Koopkorenfestival?

Meld uw koor dan uiterlijk 30 april 2020 aan. Definitieve deelname bevestigen wij eind juni.

Geïnteresseerd in het Koopkorenfestival?

Meld uw koor dan uiterlijk 30 april 2020 aan. Definitieve deelname bevestigen wij eind juni.

Gegevens koor

De naam die hier is aangeven zal worden gebruikt voor publicatie.

Genre

Welk genre zingt jullie koor?

KlassiekPopLevensliedShantyNederlandstalig

Contactpersoon tijdens het festival

Dirigent

Pianist

Overige

PR en communicatie

De organisatie voelt zich vrij om beeldmateriaal en informatie over uw koor te publiceren in de media. Wanneer u daar geen prijs op stelt, laat dat ons dan gerust weten.

Belangrijke informatie

Vanwege het oude centrum van Enkhuizen is het festival gebied compact. Geluidsoverlast van collega-koren willen wij voorkomen. Daardoor kunnen versterkte groepen beperkt deelnemen. Het gebruik van instrumenten en begeleidende geluidsbanden is geen bezwaar.

Wanneer uw koor instrumenten of apparatuur gebruikt zijn jullie daar zelf verantwoordelijk voor. Neem voldoende haspels mee als er stroom nodig is.

Definitieve deelname bevestigen wij eind juni. In september ronden wij het programma af. Dan krijgen de deelnemende koren bericht waar en hoe laat iedereen wordt verwacht.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die door een koor(lid) is veroorzaakt tijdens het festival.

Graag ontvangen wij naast jullie aanmelding, welke via bovenstaand formulier kan worden ingezonden, een recente foto (op groot formaat) van jullie koor die wij kunnen gebruiken voor publicatiedoeleinden. Deze kunnen jullie via WeTransfer naar info@koopkorenfestival.nl sturen.

Aanmelding kan tot en met 30 april 2020.